SOKKELIT JA MAANVASTAISET RAKENTEET

Ota yhteyttä ›

Sokkelin eristys ja maanvastaiset rakenteet meiltä!

SOKKELIN VEDENERISTYS JA MAANVASTAISET RAKENTEET LAPPEENRANTA

Tiesitkö, että sisäilman puhtauteen voidaan vaikuttaa jo talon rakenteista ja sokkeleista lähtien? Hengität varmasti puhdasta ja terveellistä sisäilmaa, kun sokkeli on eristetty kunnolla ja maanvastaiset rakenteet on tehty oikein.

Maanvastaiset rakenteet täytyy vedeneristää paikoissa, jossa vedenpainetta voi syntyä rakenteiden pintaan. Rankkasateet ja sulava lumi aiheuttavat näitä tilanteita.

Ota yhteyttä ›

MITEN SOKKELI VESIERISTETÄÄN?

Vedeneristys saadaan aikaiseksi kumibitumikermeillä. Tarttumapinta käsitellään tarkoitukseen kehitetyllä bitumiliuoksella.

Joskus pelkkä kosteuseristäminen riittää. Normaalia maakosteutta vastaan ei tarvita erillistä vedeneristystä, kunhan vesi saadaan johdetuksi pois rakenteita kuluttamasta ja kastelemasta.

Perustusten kuivana pitäminen estää radonin kulkeutumisen asuntoon. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille tarkistamaan tämän hetken tilanne, jos epäilet, että sokkelisi voisivat olla riski ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa suuremmat kosteusvauriot tulevaisuudessa.

Palvelemme yksityisiä rakentajia, sekä taloyhtiöitä ja yrityksiä Lappeenrannan lisäksi kaikkialla Etelä-Karjalan alueella.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita