VAHINKOSANEERAUS

Ota yhteyttä ›

Vahinkosaneeraamme tulipalon ja vesivahingon aiheuttamat vauriot

VAHINKOSANEERAUS LAPPEENRANTA

Autamme sinua, kun vahinko on sattunut. Vahinkosaneeraus kattaa vesivahingon ja tulipalon aiheuttamien vaurioiden korjaukset ja saneeraukset. Soita meille, kun tarvitset kokonaisvaltaista saneerausta kiinteistössäsi.

Autamme sinua pääsemään eroon

  • vesivahingosta
  • homeongelmista
  • palo- sekä savuvahingoista
  • myrskyvaurioista.
Ota yhteyttä ›

VESIVAHINGON SATTUESSA – TOIMI NÄIN

Ota välittömästi yhteyttä meihin, kun havaitset vesivahingon. Katkaise vesi mahdollisuuksien mukaan pääkatkaisimesta. Tulemme pian kartoittamaan tilanteen ja sopimaan, milloin vesivahingon kuivaustyöt voidaan aloittaa. Teemme tarvittavat kosteusmittaukset, jotta tiedämme, miten paljon kosteutta on päätynyt rakenteisiin ja kuinka kauan kuivattimia tulee käyttää.

PALOVAHINGON PALOSANEERAUKSET

Palovaurioiden korjaaminen onnistuu, kun urakan jättää kokeneelle ammattilaiselle. Tulemme pitämään huolen, että tilat suojataan ja lämmitetään oikein palovahingon jäljiltä. Olemme erikoistuneet palovahinkojen korjaamiseen ja tulen aiheuttamien jälkien paikkaamiseen.

Palovahinkojen ja vesivahinkojen korjaus vaatii palaneiden ja sammutusveden pilaamien rakenteiden purkamista, kuivausta ja puhdistusta. On äärimmäisen tärkeää, että rakennukseen ei jää kosteita alueita ja osia, sillä ne voivat aiheuttaa homevaurioita. Yhtä lailla on tärkeää poistaa savuhajut sekä savun aiheuttamat epäterveellisyydet huoneistosta.

Tarvitsetpa meiltä apua palaneen saunan remontoimiseen, tai kokonaisen huoneiston palo- ja vesivahinkojen saneeraukseen niin ota yhteyttä! Palvelemme Lappeenrannan lisäksi Etelä-Karjalan alueella.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita